Международен транспорт

Международен транспорт

Компанията осигурява и организира международен автомобилен транспорт на цели товари, групажни пратки ,както и на стоки изискващи температурен режим.
Дестинации : Германия , Белгия, Холандия, Франция, Италия, Испания, Хърватска, Словения,  Унгария, Словакия, Полша , Румъния , Гърция, България
Ежеседмични доставки от и за Румъния.
Основната ни дейност е ежеседмично да транспортираме хранителни и нехранителни стоки до всички големи централни складове на търговските вериги в България /Кауфланд,Лидл,Билла,Фантастико,Метро/ и  Румъния /Profi,Kaufland,Penny REWE, Carrefour,Metro/.
Приоритет на нашата фирма за транспортиране е максимална удовлетвореност на клиента. Винаги се стремим не просто да поемем и изпълним една поръчка, а да предложим най-високо ниво на услугатата превоз на товари.
Т енд С Транс  е фирма с ценности, защото сме убедени, че дисциплината и етичността формират част от успеха на компанията. В нашата компания  не толерираме никаква форма на нарушаване на законите, на нашите ценности или на основните правила, установени в настоящия Кодекс за поведение.

Имате запитване към нас..?
Направете го онлайн или се обадете..